Cover DZHverslag Zuidas

Grafisch ontwerp en tekening gemaakt voor de cover van het duurzaamheidsverslag van de Zuidas. Voor wie goed kijkt toont deze cover op een laagdrempelige wijze aspecten van duurzame mobiliteit, gebruik van de openbare ruimte, energieopwekking en vastgoed. De landmarks van de Zuidas zijn duidelijk te zien: De Schoen van ING, The Rock, Vinoly Toren, ABN AMRO gebouw, WTC gebouw en het nieuw gebouwde Elisium op het terrein van de RAI. De Zuidas strekt zich uit over deze geschetste zone. De slingerende groene weg en de kruispunten zijn niet toevallig gekozen als beeld: het streven naar duurzaamheid bevat vele (hersen)kronkels en er zijn onderweg altijd belangrijke beslissingen te nemen. Naar de Zuidas komen veel fietsers en in de verte zie je de windmolens van het Westelijk Havengebied en een interpretatie van de Coen tunnel, waar de weg aan de horizzon eidigt en het gebouw ingaat.

Enjoy!

Klik hier om het Duurzaamheidsverslag integraal te bekijken

Het verslag is tot stand gekomen door de samenwerking de volgende organisaties:

Hello Zuidas

Green Business Club

Dienst Zuidas

Duurzaamheidsverslag Zuidas

Subscribe Scroll to Top